Borkumfestival 2022 nu al volgeboekt

Borkumfestival 2022 nu al volgeboekt

De behoefte van verenigingen om er weer op uit te kunnen trekken is kennelijk erg groot. Het Borkumfestival op zaterdag 2 juli 2022 is nu al volgeboekt.

De Muziekbond Groningen-Drenthe (MGD) biedt haar verenigingen sinds 2016 de mogelijkheid het seizoen op een geweldige wijze af te sluiten: een combinatie van festivaldeelname, een buitenoptreden en een leuke dag op Borkum. Het Duitse eiland is een prachtig Waddeneiland dat vele mogelijkheden biedt voor een zeer aangenaam verblijf.

In 2020 zou het eerste lustrum feestelijk gevierd worden. Maar door corona moest dit worden uitgesteld. Ook in 2021 kon het evenement om diezelfde reden niet doorgaan. Op zaterdag 2 juli 2022 kan de vijfde editie van het Borkum muziekfestival dan hopelijk eindelijk gehouden worden.

Met het inschrijven van het maximum aantal van 16 orkesten is het festival volgeboekt. Inschrijving voor andere orkesten is vanaf nu niet meer mogelijk.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 05 DEC 2021 - 09:24
Laatste update: 05 DEC 2021 - 09:27