Brabants jeugdorkest met sopraan Franka van Dommelen

Brabants jeugdorkest met sopraan Franka van Dommelen

Het Brabants Jeugd Project Orkest  (BJPO) voert zaterdag tijdens het winterconcert in Eindhoven met zang van Franka van Dommelen het werk I shall love but thee van Jan Van der Roost uit.

Foto: Facebook BJPO

Het BJPO speelt onder leiding van Johan Smeulders in de serie Muziek in de Cathrien een winters programma. Behalve het concertwerk van Van der Roost klinkt onder andere Russian Christmas Music van Alfred Reed. Verder brengt het jeugdorkest Symphonic Overture van James Barnes ten gehore.

Sopraan Franka van Dommelen volgde na haar opleiding aan het Fontys Conservatorium in Tilburg de master Opera aan de prestigieuze Hochschule für Musik und Theater in Hamburg.

Het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO) is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13 – 29 jaar oud uit heel Noord-Brabant. Het doel vanuit het BJPO is om deze muzikanten te inspireren, te verbinden en om ze enthousiast te maken voor blaasmuziek.

Winterconcert Muziek in de Cathrien door het Brabants Jeugd Project Orkest | zaterdag 9 december, 15.00 uur | Sint Catharinakerk Eindhoven | Kaarten: klik HIER.

Op de Foto: Franka van Dommelen.

Gepubliceerd: 06 DEC 2023 - 07:56