Brabants jeugdorkest met sopraan Franka van Dommelen in nieuw project

Brabants jeugdorkest met sopraan Franka van Dommelen in nieuw project

Kom jij uit Noord-Brabant, ben je een fanatieke muzikant en heb je zin om een spetterend concert neer te zetten op hoog niveau? Dan hoor jij bij het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO)!

Dit najaar staat er weer een veelbelovend project van het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO) op de planning. Het BJPO is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten tussen de 13 en 26 jaar oud uit heel Noord-Brabant. Het BJPO bestaat sinds 2018 en staat onder leiding van dirigent Johan Smeulders.

Laat je inspireren en enthousiasmeren door een uitdagend programma neergezet in vier leerzame repetitiedagen (op 22 nov, 28 nov, 6 dec en 12 dec) en een prachtig middagconcert met topsoliste Franka van Dommelen in de Catharinakerk te Eindhoven op 19 december.

Het complete programma houden we nog even geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat we een van Alfred Reed’s beste composities ten gehore gaan brengen.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op het YouTube-kanaal en op de Facebook- of Instagram pagina van het BJPO. Praktische informatie staat op de website van de BBM, tevens kun je je daar inschrijven (zie onderstaande link). https://www.brabantse-muziekbond.nl/8-blaasmuziek/bjpo-hoofd/inschrijven-bjpo

 Inschrijven kan tot en met 1 september.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@bjpo.nl of een bericht via Facebook Messenger.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 14 AUG 2020 - 11:22
Laatste update: 14 AUG 2020 - 11:36