Brabantse benefietavond voor de zorg met Philips Harmonie

Brabantse benefietavond voor de zorg met Philips Harmonie

De Brabantse sport- en cultuursector brengen maandag 21 september samen hulde aan de zorg. De Philips Harmonie neemt het voortouw voor een Brabants avondje in het PSV-stadion in Eindhoven.

Met dit benefietconcert willen de initiatiefnemers het zorgpersoneel en de facilitaire diensten van de ziekenhuizen in de regio Eindhoven bedanken voor hun enorme inzet tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis. Er zijn optredens van oud-PSV-speler en verhalend zanger Björn van der Doelen, The Voice of Holland-deelnemers Melissa Janssen en Johnny Rosenberg en dj La Fuente. Het Philips Harmonieorkest onder leiding van Matty Cillissen zorgt voor de muzikale omlijsting. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, trapt de avond om 20.30 uur af. De presentatie is in handen van cabaretier Rob Scheepers. Alle artiesten werken belangeloos mee aan deze avond voor de zorg.

In totaal worden 300 gratis plaatsen aangeboden voor het zorgpersoneel. Deze kaarten worden verdeeld onder medewerkers van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Elkerliek Ziekenhuis Helmond, Máxima Medisch Centrum Eindhoven, Máxima Medisch Centrum Veldhoven, Sint-Anna Ziekenhuis Geldrop en Ziekenhuis Bernhoven Uden. De resterende kaarten à 25 euro kunnen gereserveerd worden via www.philipsharmonie.nl. Bezoekers dragen daarmee bij aan het gratis Brabants avondje voor de zorg.

De Philips Harmonie opent de avond met de Philips Marsch. Vervolgens presenteren de diverse artiesten met begeleiding van de harmonie een populair programma met nummers zoals Natural Woman, Your Way, My baby just cares for me, Come fly with me, River Deep Mountain High en Simply the Best. Apotheose is de uitvoering van Brabant van Guus Meeuwis.

De organisatie is coronaproof met het publiek op de hoofdtribune van het PSV-stadion en het podium op het veld. Reserveren van kaarten kan via: www.philipsharmonie.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 03 SEP 2020 - 16:42
Laatste update: 03 SEP 2020 - 17:57