Brabantse bond helpt leden bij fondsenwerven

Brabantse bond helpt leden bij fondsenwerven

Leden van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen die voor hun plannen en projecten fondsen willen werven en daar vragen over hebben kunnen op drie data in september persoonlijk advies inwinnen bij adviseurs van Kunstloc.

Heb je een project, een plan of alleen nog maar een idee? Schrijf je dan in en leg je vragen voor aan Frank, Josephine, Evelien of Erica, de ervaren adviseurs van Kunstloc. Tijdens speeddates en adviesgesprekken gaan zij in op jouw vragen en plannen.

De online speeddates zijn bedoeld voor verengingen die een idee hebben, maar nog niet weten waar ze moeten beginnen. Deze sessies zijn op 13 en 15 september van 18.00 tot 20.00 uur. De deelnemers krijgen in een gesprek van een kwartier globale adviezen en praktische tips voor hun idee. Er is plek voor 20 verenigingen.

Wie al een concreet plan heeft maar deskundig advies wil, kan zich inschrijven voor een adviesgesprek van 45 minuten. Deze worden gehouden op zaterdag 18 september vanaf 10.00 uur in LocHal Tilburg (live) of online via ZOOM. Deelnemers aan de adviesgesprekken moeten uiterlijk 1 september hun plan van maximaal 15 pagina’s insturen en aangeven waar (begroting/dekkingsplan, projectomschrijving, projectplanning, communicatieplan, etc) ze vragen over hebben. Er is plek voor 10 verenigingen.

Deelname aan beide sessies is gratis. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden. 

Foto: Freepik.com

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 AUG 2021 - 19:45
Laatste update: 19 AUG 2021 - 19:52