Brabantse bond schrapt ook Dag van de Toekomstmuziek

Brabantse bond schrapt ook Dag van de Toekomstmuziek

De Brabantse Bond van Muziekvereniging heeft besloten om ook de Dag van de Toekomstmuziek vanwege het coronavirus te schrappen. Dat betekent ook dat het concert van het Brabants Jeugd Project Orkest niet doorgaat.

De tweede editie van het congres zou plaatsvinden op zondag 22 maart in CHV Noordkade in Veghel. De dag zou worden afgesloten met het vierde concert van het Brabants Jeugd Project Orkest waarin 85 talenten van muziekverenigingen uit heel Brabant samenspelen. Voor dit theaterconcert waren Rodin Rosendahl (euphonium) en Wendy Roobol (zang)als gastsolisten uitgenodigd.

Gisteren besloot de bond al het voor zondag geplande solistenconcours voor slagwerkers in Berlicum af te blazen. De organisatie van de Dag van de Toekomstmuziek beraadt zich op korte termijn over een nieuwe datum voor het congres.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 11 MAA 2020 - 09:15
Laatste update: 11 MAA 2020 - 10:13