Brabantse bond stelt congresdag Complementary Colours uit

Brabantse bond stelt congresdag Complementary Colours uit

Als gevolg van de verscherping van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken heeft de Brabantse Bond van Muziekverenigingen besloten het voor 11 oktober geplande congres Complementary Colours uit te stellen tot het voorjaar van 2021.

Door de aangescherpte coronamaatregelen kunnen niet alle deelnemers en betrokkenen tegelijk in Tiliander in Oisterwijk terecht. Om recht te doen aan de inhoud en kwaliteit van alle workshops, bijeenkomsten en lezingen is daarom besloten te zoeken naar een geschikte datum in het voorjaar van 2021.

Het reeds betaalde inschrijfgeld van de dirigentenworkshops wordt tot die tijd gereserveerd. Wie liever wil dat het bedrag gerestitueerd wordt, kan dat laten weten via m.vandijk@brabantse-muziekbond.

De bijeenkomst zou in het teken staan van deskundigheidsbevordering van dirigenten en bestuurders van (amateur)muziekverenigingen. De organisatie - Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM), Orkest Zuid en Orkest Orventus - had onder meer ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut Steven Pont (foto) uitgenodigd voor diverse workshops.  

Foto: Facebookpagina Steven Pont

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 02 OKT 2020 - 14:07