Buffet Crampon opent showroom in Amsterdam

Buffet Crampon opent showroom in Amsterdam

Na Parijs opent Buffet Crampon donderdag 3 oktober ook in Amsterdam een showroom. In de nieuwe zaak kunnen muzikanten de volledige collectie instrumenten van de Buffet Crampon Group bekijken en testen. Ook kan er deskundig advies ingewonnen worden over de selectie van een nieuw instrument of accessoire.

(advertorial)

In de showroom zijn ook dagevenementen die zich richten op een specifiek instrument, masterclasses van gerenommeerde Nederlandse en internationale solisten en concerten. luisteren of simpelweg deskundig advies inwinnen over de selectie van een nieuw instrument of accessoire.

De showroom is gevestigd aan de Van Baerlestraat 130.

Buffet Crampon heeft voor Amsterdam gekozen omdat de stad niet alleen bekend staat als de kosmopolitische hoofdstad van Nederland, maar ook vanwege haar artistieke erfgoed en architectonische charme met haar vele pittoreske grachten. De stad is rijk aan muzikale activiteiten en de thuishaven van één van de beste orkesten ter wereld, het Koninklijk Concertgebouworkest, evenals het grootste en meest veelzijdige conservatorium van Nederland.

U wordt begroet door een jonge, Franse instrumentenmaker, Emilie Mijieux, opgeleid in onze eigen ateliers in Mantes-la-Ville, Frankrijk. Emilie zal verantwoordelijk zijn voor alle technische, artistieke en marketing activiteiten. Onze vertegenwoordiger van de regio, Jan Jansen, zal in de buurt zijn om haar te ondersteunen en haar in contact te brengen met de vele Nederlandse docenten en solisten. Om u te voorzien van hoogwaardige technische service voor koperblazers zijn we een samenwerking aangegaan met Roland de Wilde die regelmatig in de showroom aanwezig zal zijn.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 26 JUL 2019 - 09:35
Laatste update: 30 SEP 2019 - 14:24