Byspikerdei in teken van Fantasy

Byspikerdei in teken van Fantasy

Dagdromen, spannende verhalen vertellen, een nieuwe wereld verzinnen vol magische tovenaars en bijzondere wezens. Iets bedenken wat nog niet bestaat. Oftewel: er lekker op los fantaseren! FANTASY is het thema van De Byspikerdei 2023. Fantaseer met ons mee op zondag 14 mei.

Hoe ziet de dag eruit?
De Byspikerdei is dé muziekdag voor kids die het tof vinden om samen muziek te maken in een GROOT orkest. Samen met heel veel andere kinderen én de muzikanten van brassband De Spijkerpakkenband. Dirigent Johan Postma helpt ons hierbij. De dag start met het maken van het orkest om 10.30 uur. Je speelt muziek die past bij het thema FANTASY! Tussen de middag eten we samen en is het tijd voor wat muzikale spelletjes. Om vier uur geven we een spetterend galaconcert voor jouw familie en vrienden. Een toffe afsluiter van een leuke en leerzame dag!

Opgeven
Doe je mee? Geef je op via www.goudenspikerfestival.nl/byspikerdei. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@goudenspikerfestival.nl. De Byspikerdei kost € 15 per persoon, inclusief eten en drinken. Opgeven kan tot en met 7 mei 2023.

Handig om te weten
De Byspikerdei is op zondag 14 mei. Het is voor kids met minimaal 1 jaar muziekles, die een HaFaBra instrument bespelen. De Byspikerdei wordt georganiseerd in MFC De Wier in Ureterp. 

Gepubliceerd: 21 MAA 2023 - 10:06