C Major Creative Productions: Samen meer muziek!

C Major Creative Productions: Samen meer muziek!

Samen hebben ze meer dan 35 jaar ervaring in het realiseren van concerten en muziekproducties. Martijn C. Veenstra en Elisabeth Hopman van C Major Creative Productions helpen je met alle ondersteunende randactiviteiten voor een succesvol concert of optreden.

FOTO: E & M

Helaas zien we dat het voor veel muziekverenigingen steeds moeilijker is geworden om het hoofd boven water te houden. Terugloop in ledental, krappe budgetten voor uitvoeringen en minder geld voor cultuur zijn bekende uitdagingen. Nieuw publiek binden aan je club, vereniging of concert is veelal moeilijk en uitdagend. Dat verandert niet wanneer je telkens weer de meest voorkomende fouten blijft maken!

Wij zijn Martijn C. Veenstra en Elisabeth Hopman van C Major Creative Productions. Als musici, producenten, makers en muziekliefhebbers houden we ervan om mooie muziekvoorstellingen te creëren en ons publiek te inspireren met bijzondere verhalen en muziek.

GEDEELDE PASSIE, GEDEELDE KENNIS
Passie voor muziek delen we met jou en miljoenen andere muzikanten, van blazers, slagwerkers, strijkers en zangers tot dansers en marcheerders. We zijn allemaal muziekliefhebbers die tijd, liefde en energie in onze muziek steken. En terecht, want in muziek kun je enorm veel kwijt en je krijgt er zelfs meer voor terug.

Martijn: “Als dirigent vind ik het principe van samenspelen in een orkest magisch! Je creëert een ervaring die groter is dan de som van de gelijke delen, zoals je zo mooi kunt zeggen. De muziek overstijgt het individu en verbindt een groep liefhebbers, zoals jij en ik, in harmonie! "Dit is een ervaring die je op geen enkele andere manier zo kunt voelen.”

Ons doel is om jou te helpen met het realiseren van succesvolle concerten. En dan bedoelen we niet dat we helpen op het podium, maar juist met alle randactiviteiten die ondersteunend zijn voor het concert of optreden.
Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw muzikale boodschap het juiste publiek kan bereiken en dat is op zich al een hele kunst.

SAMEN MEER MUZIEK!
Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in het realiseren van concerten en muziekproducties en we zien dat er wel degelijk een manier is om succesvolle concerten te realiseren. Onze missie is om jou te helpen om jouw muzikale impact te vergroten en de weg naar succesvolle concerten te effenen! Oftewel ‘Samen meer Muziek!’ Hoe doen we dit? We doen dit door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze boeken, blogs, cursussen en onze eigen C Major ConcertService. Met de ConcertService helpen wij musici en muziekgezelschappen aan een optimale concertstrategie, organisatie en een laagdrempelige kaartverkoop. Deze unieke manier van samenwerken stimuleert musici om samen die uitdagende weg in te gaan naar succesvolle concerten.

ALSJEBLIEFT, EEN CADEAUTJE VOOR JOU!
Wij hebben speciaal voor jou een Perfecte Poster Checklist gemaakt, waarin we de belangrijkste 11 stappen voor een perfecte concertposter delen.
Download de checklist gratis HIER.

Op de foto: Martijn en Elisabeth van C Major Creative Productions.

Wil je jouw product of dienst ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl

Gepubliceerd: 12 JUN 2024 - 09:59
Laatste update: 12 JUN 2024 - 11:03