Caecilia houdt Corona Solistenconcours voor HaFaBra-muzikanten

Caecilia houdt Corona Solistenconcours voor HaFaBra-muzikanten

Zaterdag 21 maart zou Caecilia Schalwijk het jaarconcert hebben gegeven. Maar ja…dat ging niet door. Daarom organiseert Caecilia nu een nieuw muzikaal evenement dat in deze Corona-quarantainetijd wél door kan gaan: Het Corona Solistenconcours.

Amateur-muzikanten en -slagwerkers van harmonie-, fanfare en brassband-orkesten uit het hele land kunnen deelnemen door een muziekstuk solo uit te voeren en dat te filmen. Er zijn verschillende afdelingen waarin deelnemers kunnen uitkomen. Een deskundige jury, grotendeels bestaand uit docenten en dirigenten van Caecilia, zal de inzendingen beoordelen en per afdeling worden de beste inzendingen bekroond met een Corona-medaille (met kroontje).

Doe mee door je vóór 10 april in te schrijven en uiterlijk 1 mei een deelnemend filmpje te uploaden.
Het reglement voor het Corona Solistenconcours is te vinden op www.caeciliaschalkwijk.nl. De belangrijkste regel is dat het om een solo-optreden moet gaan, want het muzikale samenspel zullen we voorlopig helaas moeten missen, maar zodra de eerste inzendingen binnenkomen zullen deze gepubliceerd worden op de website van Caecilia www.caeciliaschalkwijk.nl zodat we wel van elkaars solo-optredens kunnen genieten. Geef je snel op, en ga aan de slag. Veel succes en veel plezier. Voor vragen: Marjolein Kool koolm@xs4all.nl

 

Gepubliceerd: 23 MAA 2020 - 18:24