Céline Janssen als trekpleister op je concert!

Céline Janssen als trekpleister op je concert!

Céline Janssen is een jonge, talentvolle en energieke sopraan, zij zingt opera én cross-over repertoire, rock, pop, jazz, klassieke musicals en knallende opera-aria’s! Zij is bij Louis Neefs Producties te boeken als gastartieste op concerten van harmonieën, fanfares en brassbands.

(advertorial)

Céline is (Cum Laude) afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium Tilburg, toegespitst op het klassieke repertoire voor de opleiding Muziektheater Klassiek! Zij kan opera op een grappige, luchtige en moderne manier brengen, maar ook het publiek tot tranen toe ontroeren.
In 2020 deed Céline mee aan “We Want More”, hier liet ze zien hoe opera ook kan zijn, ook verraste ze de juryleden door “Who wants to live forever” van Queen te zingen, te “ver-opera-en”! Unaniem ging ze door naar de halve finale!

Céline vertolkte rollen in producties van “Zomeropera Alden Biesen” (België), “Nederlands Kamerkoor”, “Holland Opera” en “Opera Silbersee”.
In 2017 werkte zij samen met o.a. Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ernst Daniël Smid en de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Frio’ op het Benefietconcert van “Mag ik dan bij jou” in Tivoli Vredenburg.

In 2022 speelde ze de vrouwelijke hoofdrol “Lambertien” in de muziektheatervoorstelling “Bommen Berend” met Nico Wouterse, Wil van der Meer en Jelmer de Groot, dit alles ook onder begeleiding van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. Céline heeft bij meerder orkesten als solist gezongen, o.a. ook met het orkest van de Koninklijke Marechaussee en het Politie Orkest!

Ook ging ze als soliste mee met het MMT orkest op concerttour door China. Hier stond ze in de grote theaters o.a. in het “Shanghai Grand Theatre” als “Christine Daaé” uit “The Phantom of the Opera”.

In haar theatervoorstelling “Opera voor Dummies” toont ze aan dat opera hip, grappig, sexy en ontroerend is! Céline ziet opera als hét nieuwe levenslied!

Wil je een speciale avond met een fantastische soliste en een echt podiumbeest, Céline Janssen is bij ons als gastartieste op je hafabra concert te boeken! Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan passende arrangementen, in overleg is er veel mogelijk!
Meer info: Klik HIER.

Foto ©️William Rutten

Gepubliceerd: 07 APR 2023 - 14:05
Laatste update: 07 APR 2023 - 15:51