Championships CGN met bijna 50 groepen

Championships CGN met bijna 50 groepen

Ondanks alle beperkingen van het afgelopen seizoen nemen zaterdag 26 maart toch nog bijna vijftig groepen deel aan de Championships van Color Guard Nederland.

Het bestuur van CGN besloot begin februari om het seizoen ondanks alle coronamaatregelen in een afgeslankte vorm door te laten gaan. Dat had wel tot gevolg dat er minder wedstrijden konden worden gehouden. Alleen de contests in Almere (19 februari) en Leeuwarden (12 maart) vonden doorgang. Ook mochten er minder kaarten verkocht worden en werd het programma opgedeeld in blokken.

Ook de seizoensfinale zal er anders uitzien dan andere jaren. Er zijn dit jaar geen prelims/finals in de classes maar iedereen brengt meteen zijn beste optreden op de mat. Het programma is hierdoor korter dan andere jaren. Vanwege de korte voorbereidingstijd in dit bijzondere seizoen zullen de CGN Championships 2022 niet via een livestream te zien zijn.

De CGN Championships 2022 zijn op zaterdag 26 maart in de Topsporthal Eindhoven. Kaarten zijn tot woensdag 23 maart om 23.00 uur verkrijgbaar via https://www.cgnunited.nl/nl/events 

Op de foto: The Pride Junior is een van de deelnemers aan de Championships van CGN.

Foto: Aanlevering The Pride

Gepubliceerd: 15 MAA 2022 - 14:36