Charly Luske boeken voor uw orkest?

Maak van uw hafabraconcert een waar muzikaal spektakel door Charly als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.

(advertorial)

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam als oudste van vier in een muzikaal gezin. Naast muziek komt Charly op zijn 11e in aanraking met acteren wanneer hij uit de klas gekozen wordt om mee te doen aan de televisiefilm ‘De Tijdmeester’. Uiteindelijk stimuleert zijn vader hem klassieke zangles te volgen.

In 2001 wordt Charly leadzanger van ‘Boyband’, nadat zijn moeder hem inschrijft voor de audities. Deze band ontstaat als spin-off van de gelijknamige musical ‘Boyband’, waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkt. De band brengt o.a. de singel ‘Driving me Crazy uit.

Meer musicals volgen, waaronder ‘Turks Fruit’, ‘The Wiz’ en in 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Na zijn huwelijk met Tanja komt hij terug naar NL om rollen te spelen in o.a. de klassieker ‘Op hoop van zegen’, ‘Full Monty’ en diverse rollen in de NL-versie van ‘We Will Rock You”, daarnaast maakt hij uitstapjes naar TV (Zoop, Meiden van de Wit, Costa).

Maar het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan, hij blijft schrijven, componeren en treedt op. Zijn musical rollen zijn altijd heel specifiek op muziek geselecteerd, maar het begint steeds meer te jeuken om met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Hij neemt deel aan ‘The Voice of Holland’ (2011) en sindsdien toert hij door het land met zijn band.

Al met al is Charly Luske wellicht Nederlands meest veelzijdige zanger. Hij heeft goede samenwerkingen met vele vocalisten, is een graag geziene gast-artiest bij orkesten, leadvocal in verschillende succesvolle musicals, halve finalist bij TVOH, stemacteur in filmproducties, presentator van TV-series, Judas in The Passion, de vocale favoriet binnen De Beste Zangers en nog veel meer…

Charly zijn stembereik is uniek. Met het grootste gemak zingt hij ballads, maar ook blues, pop en zeker ook stevige commerciële rock! Dat maakt Charly zo geschikt voor vrijwel elk podium. Zo is hij b.v. zaterdag 22 juni te bewonderen in het Orpheus Apeldoorn waar hij als gast-artiest optreedt met Muziekvereniging Klarenbeek tijdens het ‘Rhythm of the Proms’ ter ere van het 111-jarige bestaan van deze muziekvereniging.

Boek Charly Luske ook voor uw orkest!
Maak ook van uw HaFaBra concert een waar muzikaal spektakel door Charly als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.

Meer informatie: hafaproducties.nl en arrangeren.com

Gepubliceerd: 15 JUN 2019 - 09:22
Laatste update: 15 JUN 2019 - 09:29