Chris Derikx definitief aan de slag in Sambeek

Chris Derikx definitief aan de slag in Sambeek

Dirigent Chris Derikx is met ingang van het nieuwe seizoen aangesteld als dirigent van harmonie Semper Unitas uit Sambeek. Derikx was al sinds 1 januari interim-dirigent bij het Brabantse orkest. “Na een hele fijne interim-periode kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan bij dit toporkest. Zin in!”, meldt Dirikx op zijn Facebookpagina.

Derikx (39) volgt in Sambeek Geert Mooren op die eind vorig jaar na 35 jaar afscheid nam. Het 85-muzikanten tellende orkest komt uit in de concertdivisie. Eerder dit jaar werd de Broekhuizenaar ook al benoemd tot dirigent bij Brassband Rijnmond. Verder leidt hij harmonie Sint Gregorius Haaren en muziekvereniging Concordia Meterik. Hij is tevens bestuurslid van de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 17 AUG 2020 - 12:28