Christoph Moschberger & Da Blechhauf'n naar Rijswijk

Christoph Moschberger & Da Blechhauf'n naar Rijswijk

Christoph Moschberger & Da Blechhauf’n komt naar Nederland. De Oostenrijkse blazersgroep speelt donderdag 17 september tijdens Atelier Pfeiffer Brass Sensation de Rijswijkse Schouwburg plat. 

Kaarten: KLIK HIER

Christoph Moschberger & Da Blechhauf’n is een van de topbands van Oostenrijk. De groep stond vanaf de start in 2011 ieder jaar op het podium van Woodstock der Blasmusik. De Oostenrijkse musici verzorgen een spectaculaire muzikale avond met muziekstijlen vanuit alle windstreken maar uiteraard vaak met een vrolijke knipoog naar hun muzikale roots. Verrassende arrangementen, een ontembare power en een solist van wereldklasse zijn de ingrediënten voor een fantastische avond.

Dit concert is een evenement van Atelier Pfeiffer, al 92 jaar toon aangevend in de Nederlandse blaasmuziek. Door het organiseren van dit soort bijzondere evenementen proberen zij zich op een andere manier te presenteren en professionele en amateurmuzikanten dichter bij elkaar te brengen. Behalve instrumentale stukken speel de groep ook werken met zang. Hun stijl is te bestempelen als muziekcabaret.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 FEB 2020 - 23:54
Laatste update: 15 FEB 2020 - 00:01