Clinic met Jörgen van Rijen en meespelen op de Nationale Taptoe

Een clinic door toptrombonist Jörgen van Rijen en daarna meespelen in het hoofdprogramma van de Nationale Taptoe. Dat kan op zaterdag 28 september in Ahoy Rotterdam.

Sinds 2017 organiseert Stichting Nationale Taptoe een instrument-clinic die gekoppeld is aan de Nationale Taptoe. Na de verfijnde klarinetclinic met Julien Hervé en de overweldigende euphonium/tubaclinic met Steven Mead worden dit jaar 120 trombonisten vakkundig onder handen genomen door Jörgen van Rijen, solotrombonist bij Het Koninklijk Concertgebouworkest.

Muzikanten vanaf A-niveau zijn welkom. De organisatie zorgt voor muziekpartijen op diverse niveaus, van A-diploma tot conservatoriumstudent. En van bastrombonist tot lead-spelers. Het belooft een gezellige en inspirerende dag te worden met als hoogtepunt een optreden in Ahoy. Meedoen kost 17,50. Daarvoor krijg je de clinic, een lunch, een T-shirt en toegang tot de taptoevoorstelling.

Onder leiding van Jörgen van Rijen studeer je 's ochtends een werk in. Daarbij wordt gewerkt aan samenspel en klank. 's Middags speel je met de hele groep in een fantastisch decor op de square van de Nationale Taptoe in Sportpaleis Ahoy voor 2000 bezoekers. Na je optreden kun je de rest van de Nationale Taptoe vanaf de tribune bekijken.

Klik HIER om je in te schrijven.

Foto: Marco Borggreve

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 30 MEI 2019 - 08:12
Laatste update: 30 JUN 2019 - 15:38