Clinic voor beginnende dirigenten

Clinic voor beginnende dirigenten

Muziekvereniging Wilhelmina uit Wolder verzorgt op de vrijdagen 16 oktober en 6 november een clinic voor beginnende dirigenten die bezig zijn met hun Bachelor HaFa-directie.

Tijdens een sessie van ongeveer 30 minuten zullen de deelnemers ervaren hoe het is om met een eerste divisie-orkest te werken en te communiceren. Het opdoen van ervaring staat voorop waarbij alle deelnemers leren van elkaar. De clinic wordt gegeven door de dirigent van Wilhelmina (en tevens assistent dirigent bij de Marinierskapel), Ghislain Bellefroid (http://www.ghislainbellefroid.com).

Deelnemers kunnen inschrijven voor 1 of evt. beide avonden. De kosten voor actieve deelnemers zijn €100,- per avond, inclusief de benodigde partituren. We kunnen ongeveer 8 deelnemers plaatsen zodat we iedereen ruim de tijd kunnen geven.
Daarnaast is er ruimte om te hospiteren. De kosten hiervan bedragen €25,- per avond. Actieve deelnemers van de ene avond kunnen hospiteren bij de andere avond zonder extra kosten.
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en na betaling van de bijdrage.

Het repertoire is:
• The Seafarer – Haydn Wood
• Serenade op. 22 – Derek Bourgeois
• Porgy and Bess medley – Gershwin/Lowden
• Japanese Folk Suite – Harold Walters

Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@harmoniewilhelmina.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 16 SEP 2020 - 10:01
Laatste update: 16 SEP 2020 - 23:10