Columnisten en bloggers op KNMO Klankwijzer

Columnisten en bloggers op KNMO Klankwijzer

Nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer heeft enkele bloggers/columnisten aangetrokken die ieder vanuit hun eigen functie, deskundigheid of betrokkenheid regelmatig een bijdrage gaan leveren.

In de rubriek ‘Compositie/cd’s’ onder de knop ‘Muziekmarkt’ op de website vertelt componist Rob Goorhuis over het creatieve en artistieke proces bij de totstandkoming van een compositie.

Onder het item ‘Medische aspecten’ deelt revalidatiearts Kees Hein Woldendorp zijn ervaringen op het gebied van gezond musiceren.

Columnist Karin Kraaijenbrink werkt als schrijver en is een echte fanfarefanaat. Op pagina 2 in de digitale krant deelt ze maandelijks haar passie met de lezers.

In de toekomst worden nog meer professionals aangetrokken om vanuit hun expertise leerzame en lezenswaardige bijdragen te schrijven voor Klankwijzer.

Ook vloggers zijn welkom. In voorbereiding op een bijzonder concert of een spannend concoursoptreden. Een concertreis in het buitenland? Maak er (samen met enkele andere orkestleden) een leuke vlog van en deel hem op het landelijke muziekplatform KNMO Klankwijzer. Meld je aan via redactie@klankwijzer.nl.

Een videotrailer van je concert of optreden delen op het landelijke platform voor de amateurmuziek? Of gewoon een leuk filmpje met muziek als thema? Ook dan kan. Stuur de YouTube-link doornaar redactie@klankwijzer.nl en we plaatsen hem in een van de rubrieken op KNMO Klankwijzer.

 

Gepubliceerd: 21 NOV 2018 - 14:58
Laatste update: 21 NOV 2018 - 15:06