Concertconcours LBM vanmiddag live op Klankwijzer.tv

Concertconcours LBM vanmiddag live op Klankwijzer.tv

Ook het tweede concertconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen is vanmiddag via livestream te volgen op Klankwijzer.tv.

In De Oranjerie in Roermond komen vanaf 14.30 uur achtereenvolgens in actie: derde divisie: harmonie: Amicitia Vilt; tweede divisie: harmonie: Sint Cecilia Hoeselt (België); fanfare: Ons Genoegen Oirlo; eerste divisie: fanfare: De Maasgalm Elsloo; Sint Cecilia Herten; Sint Joseph Pey. De concoursdag wordt afgesloten met een optreden van Tom Linssen, de runner up van de Finale Jonge Solisten 2019.

Klik HIER om verbinding te maken met Klankwijzer.tv.

De uitzending vanuit De Oranjerie iss een gezamenlijke productie van de provinciale zender L1, ENG Company, de LBM en de KNMO.

Als aanvulling op het reeds bestaande nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer start de KNMO binnenkort met live-uitzendingen en videoreportages via Klankwijzer.tv. Het nieuwe audio- en videokanaal is eigenlijk nog volop in ontwikkeling. De komende tijd worden via dit kanaal nog meer evenementen gestreamd. Een overzicht: 3 november: Limburgse kampioenschappen voor majorettes in Meijel; 9 november: podiumconcours voor slagwerkensemble in Hoogeveen; 16 november: concertconcours van de Muziekbond Noord-Holland-Utrecht/Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen in Hoofddorp; 23 en 24 november: concertconcours van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen in Veldhoven.

Foto: Fanfare Sint Aldegondis Maasbree was als eerste te zien op Klankwijzer.tv.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 OKT 2019 - 11:49
Laatste update: 27 OKT 2019 - 08:50