Concours voor slagwerkorkesten in Hoogeveen 

Concours voor slagwerkorkesten in Hoogeveen 

Op 5 november gaan de vier noordelijke bonden weer het concours voor slagwerkorkesten organiseren in de Tamboer te Hoogeveen.

De optredende verenigingen zullen door een professioneel juryteam worden beoordeeld, en deze beoordeling zal met de korpsleiding worden besproken.
De opzet van het festival zoals we die vorig jaar vanwege de coronaperikelen hebben gehouden is door de deelnemende verenigingen als zeer positief omschreven. Vooral die verenigingen die niet precies weten waar ze staan is het uitkomen onder een festivalreglement een veilige keuze om toch een professionele beoordeling te ontvangen.

Maar voor de deelnemers die zich graag willen meten met andere korpsen, en eventueel willen doorstromen naar landelijke wedstrijden staat het deelnemen als concours deelnemer open.

Meld je aan als deelnemer en doe dat liefst zo snel mogelijk.
Op de sites van de organiserende bonden (Overijsselse Bond van Muziekverenigingen), (Muziekbond Groningen en Drenthe), (Organisatie van Muziekvereniging in Fryslân) en (Muziekbond Gelderland-Flevoland) vind je het inschrijfformulier.
Verdere informatie krijgen jullie later van de concoursorganisatie.

Heb je vragen, neem dan contact op via een van de SMP bestuursleden:
smp@obmov.nl 
smp@mgdonline.nl 
smp@omfryslan.nl 
projecten@mbgf.nl 
secretaris@mbgf.nl 

 

Gepubliceerd: 08 AUG 2022 - 11:18
Laatste update: 08 AUG 2022 - 11:27