Crescendo zorgt met Feel the Vibe voor feest

Crescendo zorgt met Feel the Vibe voor feest

Een bijna uitverkocht Musiater was zaterdag 5 oktober het decor voor Feel the Vibe van slagwerkgroep Crescendo uit Ooyen. De muzikanten van de Ooyse muziekvereniging speelden veel herkenbare muziek van Michael Jackson – die op het scherm zelf meezong met de slagwerkgroep – tot het door slagwerker Maarten Zaagman gearrangeerde S.O.S. van Avicii.

Het podium stond van voor tot achter vol met slagwerkinstrumenten om maar liefst 27 nummers te laten horen. Een divers programma met snelle overgangen, bijzondere acts en een goede ‘vibe’.

“Het was een fantastische avond,” aldus projectleider Pim Willemsen. Bijzonder was ook een act met zestien lampen die boven het podium hingen. De lampen gingen aan en uit op de muziek door vier slagwerkers die de lichtschakelaars bedienden. Dat de voorstelling bij het publiek in de smaak viel, bleek door de vele positieve reacties: “Er werd meegezongen en bewogen in de zaal,” aldus Willemsen. “We sloten af met knallende muziek van Martin Garrix, gevolgd door een swingende latin-medley, waarbij de hele zaal aan het dansen was.” Samen met blazers, gitaristen en zangeressen maakte Crescendo er een enorm feest van.

Tekst en foto: aanlevering Crescendo.

Wil je de e-paperuitgave in je mailbox ontvangen? Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.

 

Gepubliceerd: 07 OKT 2019 - 16:38
Laatste update: 07 OKT 2019 - 16:43