Cursus Samen Slim Deelnemers Werven

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven

Werk je als amateurkunstondersteuner en wil je cultuuraanbieders (bv. verenigingen, centra voor de kunsten, dans- en theaterscholen) helpen om meer deelnemers te werven? Volg dan de training tot cursusleider bij het LKCA.

Samen Slim Deelnemers Werven is een cursus om leden of deelnemers te binden aan cultuurorganisaties. In één informatie- en drie cursusbijeenkomsten worden cultuuraanbieders ondersteund bij het werven van nieuwe deelnemers. De cursus Samen Slim Deelnemers Werven is geïnitieerd door LKCA en diverse cultuurorganisaties. De cursus geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers. Er staat geen succesvolle wervingsactiviteit centraal, maar het heeft tot doel dat het cultuuraanbod van de organisaties voorziet in de veranderende vraag van de deelnemer.
In deze ‘training tot cursusleider’ word je opgeleid om als cursusleider deze cursus te verzorgen voor jouw doelgroep.

Voor wie is de training tot cursusleider ‘Samen Slim Deelnemers Werven’?
LKCA stelt gratis de training tot cursusleider ter beschikking. Om mee te doen aan deze training moet je voldoen aan twee criteria:
• Je ondersteunt vanuit je functie amateurkunst(verenigingen);
• Je hebt de intentie om deze cursus aan te bieden aan jouw regio/achterban.

Wil je cursusleider worden? Dan helpt het als je de volgende competenties al bezit:
• Ervaring met het geven van cursussen
• Kennis van en ervaring met groepen en organisaties in de culturele sector, bij voorkeur ook met vrijwillig kader van verenigingen/organisaties;
• Procesmatig kunnen werken (SSDW is een coaching-traject).
Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

De cursusdagen zijn op dinsdag 19 oktober (13.15 - 16.00 uur), dinsdag 2 november (13.00 - 16.00 u), maandag 15 november en dinsdag 16 november bij het LKCA in Utrecht. De training kan echter ook via Zoom gevolgd worden. Heb je interesse om de cursus te volgen maar kun je niet op de geplande data? Geef dan je interesse en e-mailadres door aan MatthijsBeerepoot@lkca.nl . Dan krijg je bericht zodra een nieuwe training wordt gepland.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 07 OKT 2021 - 18:13