Dag van de sousafoon in Bussum

Dag van de sousafoon in Bussum

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om de sousafoon te spelen, benieuwd hoe gaaf het klinkt om dit met tientallen andere muzikanten te doen en wil je de fijne kneepjes leren van de top van Nederland? Kom dan op zaterdag 22 oktober naar de Dag van de Sousafoon en krijg een workshop van wereldkampioenen DVS uit Katwijk!

Komende zaterdag 22 oktober heeft Show- & Marchingband ViJoS de eer om de wereldkampioen Mars te mogen ontvangen in ons eigen Bussum. De vijf sousafoonspelers van DVS uit Katwijk reizen naar Bussum af om hun de passie over hun fantastische instrument (ook wel de bas genoemd) met ons te delen en een hele gave workshop te geven.

De reden dat ViJoS deze dag organiseert? “De sousafoon/bas is de motor van iedere band. Zonder sousen, geen fantastisch muziekstuk en dit wordt veelal onderschat! Wij organiseren deze dag om dit fantastische instrument in het zonnetje te zetten, maar vooral ook om onszelf en ook onze zusterverenigingen in de omgeving de kans te geven om zich muzikaal nog meer te verdiepen. Want hoe leuk is het om met elkaar muziek te maken en daarbij ook nog beter te worden!”

Iedereen is welkom om te komen kijken, hoewel het wel het makkelijkste is als je zelf ook de sousafoon speelt om direct mee te kunnen doen. Er is een aantal extra sousafoons aanwezig, maar op=op. Meld je dus snel aan via: https://www.vijos.nl/aanmelden-dag-van-de-sous/ 

 

Gepubliceerd: 17 OKT 2022 - 09:43