DCE start met een Advisory Board

DCE start met een Advisory Board

Drum Corps Europe is trots om met een Advisory Board te kunnen starten. Met mensen die nauw betrokken zijn bij drum corps, maar geen tijd (meer) hebben om op dagelijkse basis een bijdrage te leveren. Zij kunnen het bestuur adviseren op specifieke thema’s of in z’n algemeenheid. DCE is dankbaar voor hun tijd en input. Het eerste lid is Richard Lems.

Als 5 jarig jongetje begon Richard Lems zijn muziek carrière bij de jeugd Delta band maar al snel maakte hij de over stap naar junior drumcorps Johan Friso waar hij bij het percussion zijn liefde voor drumcorps kreeg. De laatste 2 jaar als lid van Johan Friso was hij drummajor. Daarna is hij show instructeur geworden bij Johan Friso voor enkele jaren en actief bij Juliana Drum & Bugle Corps. Na enkele jaren heeft hij nog de laatste 2 jaar van zijn Drumcorps carrière als Drummajor bij Blue Spirit door gebracht.

Daarna nam zijn professionele carrière te veel tijd in beslag en heeft hij de drumcorps wereld vaarwel gezegd, maar nooit uit het hart.

Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn bij de Blokker Holding in diverse leidinggevende functies is hij 12 jaar geleden gestart bij de start up Rituals Cosmetics wat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale keten met meer dan 3000 verkooppunten wereldwijd. Binnen Rituals is Richard als Director Format & Design verantwoordelijk voor het winkelbeeld van Rituals en de wereldwijde expansie.

Deze internationale ervaring en zijn verleden met Drumcorps is voor DCE een goede reden om hem toe te voegen aan de advisory board van DCE. Met zijn duidelijke mening en luisterend oor wil hij zijn oude hobby in de vorm van DCE verder brengen als ook de deelnemende corpsen.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 27 MEI 2019 - 08:23
Laatste update: 27 MEI 2019 - 10:23