De Bazuin Utrecht winnaar bij de samenspeelvideo’s

De Bazuin Utrecht winnaar bij de samenspeelvideo’s

Muziekvereniging De Bazuin uit Utrecht heeft de Nationale Online Open Solistenwedstrijd in de categorie samenspeelvideo’s gewonnen.

De harmonie uit de Domstad brengt op het filmpje onder leiding van scheidend burgemeester Jan van Zanen het Utrechts volkslied Utreg Me Stadsie van componist Herman Berkien ten gehore. De Bazuin vergaarde 1203 stemmen.

De eerste prijs bestaat uit een voucher ter waarde van 500 euro beschikbaar gesteld door Buffet Crampon, te besteden bij de aanschaf van een nieuw instrument.:

In de categorie samenspeelvideo’s moeten nog diverse prijzen verloot worden. Onder andere een workshop van een Yamaha-artiest, een opname van een professioneel opgenomen promofilm, en een Hercules trolley met twaalf concertlessenaars. Hou hiervoor de website www.klankwijzer.nl of de Facebookpagina https://www.facebook.com/klankwijzer in de gaten.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 JUN 2020 - 00:07