De Broederband presenteert Volkskerstsamenzang online

De Broederband presenteert Volkskerstsamenzang online

Muziekvereniging De Broederband uit Kampen presenteert dit jaar de jaarlijkse Volkskerstsamenzang op diverse mediakanalen.

Het is een mooie gewoonte: op kerstavond begeleidt het orkest van muziekvereniging De Broederband de Volkskerstsamenzang in het Stadspark in Kampen. De coronacrisis gooit roet in het eten, waardoor deze mooie traditie dit jaar geen doorgang kan vinden.

Maar de Broederband zou de Broederband niet zijn als er niet een alternatief zou worden bedacht! Met medewerking van Quintus, KampenOnline, tuincentrum Palland en PT-Equipment heeft het orkest een kerstconcert opgenomen dat via verschillende kanalen aan de inwoners van Kampen (en ver daarbuiten) wordt aangeboden, via Facebook, YouTube, etc. RTV IJsselmond zendt het concert op kerstavond uit. Zo kunnen we toch zingend naar de kerst toe.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 DEC 2020 - 08:29
Laatste update: 19 DEC 2020 - 10:11