De wereld verkennen en spelen voor duizenden mensen

De wereld verkennen en spelen voor duizenden mensen

Welke jeugdige muzikant droomt er bij zijn eerste enthousiaste stappen op het muzikale pad niet stiekem van om straks als beroepsmusicus door het leven te gaan. Voor velen blijft het bij luchtfietserij, maar voor Sanne Mestrom werd dat droombeeld werkelijkheid. Al vijftien jaar reist de saxofoniste van fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek als lid van het Johann Strauss Orkest van André Rieu de wereld over.

In het nieuwe magazine van KNMO Klankwijzer praat ze uitgebreid over het leven aan de zijde van de Maastrichtse Stehgeiger. Dit en nog meer mooie verhalen om het weekend mee in te gaan vind je in KNMO Klankwijzer Magazine 2020-2 dat deze week bij alle KNMO-verenigingen op de deurmat is gevallen. Vraag ernaar bij je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris.

Of neem een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

Op de foto: Samen met André Rieu in de tuc tuc tijdens de opening van de Vrijthofconcerten in Maastricht (foto André Rieu Producties)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 JUN 2020 - 20:28