Deel Klankwijzer met leden en vrienden!

Deel Klankwijzer met leden en vrienden!

Hoe groter ons netwerk, hoe sterker onze sector. Jij kunt hier een belangrijk steentje aan bijdragen. 

KLIK HIER voor het openen van een kant-en-klaar wervingsbericht. Deel dit vervolgens met behulp van de Facebook-knop (onderaan dit scherm) op de Facebookpagina van je vereniging en/of op je persoonlijke pagina. Een kleine moeite.

KNMO Klankwijzer bevat niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele muzikanten interessant zijn. Bijvoorbeeld aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses en opleidingen. Soms kunnen via Klankwijzer gratis kaarten of kortingen verkregen worden voor speciaal op de jeugd gerichte evenementen.

Vele duizenden muzikanten hebben zich al persoonlijk opgegeven voor de wekelijkse nieuwsbrief/e-paperuitgave. Dat aantal stijgt iedere week. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet iedereen bekend.

Help daarom mee met het vergroten van het netwerk van de amateurmuziek. KLIK HIER voor het openen van een wervingsbericht. Deel dit bericht met de Facebook-button onderaan deze pagina op de Facebookpagina van je vereniging en/of op je persoonlijke Facebookpagina.

Door dit bericht te delen binnen je eigen vereniging en daarbuiten werk je mee aan de versterking van de amateurmuzieksector. En dus ook aan die van je eigen vereniging.

Foto: https://www.freepik.com.

Gepubliceerd: 03 OKT 2019 - 17:48
Laatste update: 26 DEC 2019 - 15:28