Deltaband Vlissingen live op Radio Veronica

Deltaband Vlissingen live op Radio Veronica

Op vrijdagmiddag 16 september is de Deltaband uit Vlissingen te gast in het radioprogramma ‘De Bonanza’ bij Veronica. Tussen 15:00 en 16:00u zullen de muzikanten meewerken aan een speciale luisteraarsactie in het programma van Rob Stenders en Caroline Brouwer.

DJ Rob Stenders verbleef deze zomer in Zeeland en liep o.a. de repeterende Deltaband tegen het lijf. De Vlissingse Show- & Marchingband repeteerde op de parkeerplaats van ‘De Machinefabriek’ voor geplande showoptredens in september en werd door hem gefilmd. De oprecht verraste radio DJ maakte er bij terugkomst in zijn programma begin augustus melding van en vroeg zelfs een vertegenwoordiger van het orkest live in de uitzending waarbij voorzichtige plannen voor een radio-optreden werden gemaakt.

Vanaf dat moment werd regelmatig overlegd tussen het management van de Deltaband en het productieteam van Radio Veronica. Al snel werd duidelijk dat een optreden in augustus niet haalbaar was in verband met vakantietijd in Zeeland. Uiteindelijk werd een passende datum gevonden die vooral praktisch uitpakte voor de muzikanten.

Op 16 september neemt de Deltaband namelijk ’s avonds deel aan Taptoe Gouda en een middagoptreden in Hilversum daaraan voorafgaand past goed in het schema van beide partijen.

‘De Bonanza’ van Rob Stenders is een verzoekplatenprogramma waarbij luisteraars de muziek bepalen. Het is redelijk uniek te noemen dat een orkest wordt gevraagd om een liveoptreden te verzorgen in een dergelijk radioprogramma. De Deltaband is met name blij dat de muzieksector waarin zij actief zijn – Mars & Show – bijzondere aandacht krijgt op een landelijke radiozender.

Gepubliceerd: 08 SEP 2022 - 11:35
Laatste update: 08 SEP 2022 - 11:43