Dennis van Aarssen als trekpleister op jouw concert!

Louis Neefs Producties beschikt over een groot repertoire aan passende arrangementen voor concerten van hafabra-orkesten met zanger Dennis van Aarssen.

(advertorial)

Dennis van Aarssen was in 2019 de winnaar van The Voice of Holland.
Inspiratiebronnen, zijn grote voorbeelden zijn: Frank Sinatra, Jos Groban, Michael Bublé en Robbie Williams.

November 2019 kwam een droom van Dennis uit. Hij stond oog in oog met Michael Bublé én hij nodigde hem ook nog uit om een nummer samen met hem te zingen. Dennis koos voor That’s Life.

In datzelfde jaar, tijdens de 9e editie van The Voice, leerde iedereen Dennis van Aarssen kennen. Hij presenteerde zich aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent. Met zijn vertolkingen van Mr. Bojangles, That’s Life en Modern World wist hij de finale te winnen.

Voor zijn debuutalbum Forever You kreeg hij een gouden plaat, er volgde een theatertournee met 31 shows samen met de Bosco Bigband en hij won een Edison Award. Doing Alright, de bekende single die Dennis uitbracht, staat ook op bovenstaand album.

Vanaf oktober 2021 startte hij met een theatertour, zo ook in 2022 en 2023. In 2023 is hij tevens begonnen aan zijn eerste clubtour Standing Room Only, zingen en dansen met de bekende hits. Zijn eerste clubtour in Utrecht was een groot succes! (zie ook filmpje YouTube).

Louis Neefs Producties heeft voor hem een divers en een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Voor meer info en video’s: KLIK HIER

 

Gepubliceerd: 30 JAN 2023 - 16:11