Der Wie Ris projectorkest van start

Der Wie Ris projectorkest van start

Ze bereiden zich voor op de Friese premiere van het omvangrijke werk Er Was Eens van Jan Van der Roost: de deelnemers van het Der Wie Ris projectorkest o.l.v. Ido Gerard Kempenaar (rechts op de dirigentenbok).

Initiatiefnemer Thijs Oud (links op de dirigentenbok) was aanwezig bij de startrepetitie van 8 februari jl. in het Stellingwerf College Oosterwolde (Fr.) S'middags ging het projectorkest in twee groepen uiteen voor groepsrepetities o.l.v. dirigenten van het Tribute Wind Orchestra Thom Zigterman en Floris de Wever.

Het projectorkest vervolgt 22 februari de repetitiereeks en zal op 15 mei in Theater Sneek optreden tijdens het galaconcert t.g.v. de Mei-spelen. Er is nog ruimte voor aanvulling in met name de klarinet- en slagwerksectie. Voertaal tijdens de repetities is Nederlands.

Kijk voor alle informatie op www.buroreprise.nl/dwr/

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 10 FEB 2020 - 08:47
Laatste update: 10 FEB 2020 - 08:51