Digitale uitgave KNMO Klankwijzer verhuist naar dinsdag

Digitale uitgave KNMO Klankwijzer verhuist naar dinsdag

De digitale uitgave van KNMO Klankwijzer verschijnt voortaan op dinsdagavond.

Sinds de start van KNMO Klankwijzer eind 2018 kwam de gecombineerde nieuwsbrief/nieuwskrant uit op de donderdagavond. De ervaring heeft geleerd dat dit kennelijk een populaire avond is voor allerlei bedrijven en organisaties om nieuwsbrieven te versturen. Om te voorkomen dat KNMO Klankwijzer daardoor opgaat in het grote geheel, lijkt dinsdag een geschiktere dag.

Wat verder meespeelt is dat in KNMO Klankwijzer vaak aankondigingen staan van activiteiten die in het weekeinde daarop plaatsvinden. Omdat veel mensen de mail niet meteen dezelfde dag openen, zien zij deze artikelen vaak te laat. Bovendien blijkt dat berichten die in het begin van de week op de website www.klankwijzer.nl worden geplaatst of gepost worden op onze Facebookpagina beter bekeken worden dan berichten die later in de week online gezet worden.

De eerstvolgende digitale uitgave van KNMO Klankwijzer verschijnt op dinsdag 11 januari. Nieuwsberichten, artikelen en advertenties kunnen tot zondagavond 9 januari worden ingestuurd via redactie@klankwijzer.nl.  Ook tips zijn van harte welkom.

Gepubliceerd: 03 JAN 2022 - 13:09
Laatste update: 03 JAN 2022 - 13:12