Ding mee naar de KNMO Award!

Ding mee naar de KNMO Award!

Een belangrijke wijziging van het reglement voor de verkiezing van de KNMO Award: het indienen van projecten is niet meer gebonden een inzendtermijn. Projecten vanaf 1 juli vorig jaar kunnen nog in aanmerking komen voor de KNMO Award 2020. De KNMO wil hiermee de deelname aan de verkiezing stimuleren.

Verenigingen kunnen voortaan bijzondere projecten doorlopend aanmelden voor deelname aan de verkiezing van de KNMO Award. Initiatieven die vóór de bijeenkomst van de selectiecommissie zijn ingediend, dingen mee naar de KNMO Award 2020. Activiteiten die na de jurybijeenkomst worden aangemeld, schuiven automatisch door naar de verkiezing van 2021. Projecten die hebben plaatsgevonden vanaf 1 juli 2019 kunnen nog meedingen naar de KNMO Award 2020. De hoofdprijs is 3000 euro.

Lees voor meer informatie de e-paperuitgave van KNMO Klankwijzer. KLIK HIER.

Foto: Wiebe Veenstra

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 16 JAN 2020 - 19:22
Laatste update: 19 JAN 2020 - 09:03