Directieworkshop met Arjan Tien

Directieworkshop met Arjan Tien

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen houdt donderdag 9 december een directieworkshop onder leiding van Arjan Tien. Praktijkorkest is L'Echo des Montagnes uit Tilburg.

Elke actieve deelnemer krijgt ongeveer 30 minuten om met het orkest te werken. Na de praktijksessie houdt Arjan een bijeenkomst met de deelnemers waarin hij reflecteert op de praktijksessie, en advies geeft voor de toekomst.

Uit de inzendingen maakt Arjan Tien een selectie van kandidaten die actief kunnen participeren. De niet-geselecteerde kandidaten kunnen als auditor deelnemen. Er is plek voor slechts 4 actieve deelnemers. Arjan Tien zal een keuze maken uit het actuele repertoire van L'Echo des Montagnes dat bestaat uit Hongaarse Mars (Hector Berlioz), Cape Horn for Horn and concert band (Otto M. Schwarz), Sonata per te deel 1 (Ferrer Ferran), Lord of the Dance (Ronan Hardiman arr. Frank Bernaerts) en Hymn of the Highlands (Philip Sparke).

De kosten voor actieve deelname is 75 euro voor dirigenten van Brabantse verenigingen en 85 euro voor dirigenten van niet-Brabantse verenigingen. Auditoren betalen 40 euro. Locatie is Loft Tilburg, Ringbaan Oost 8, 5013 CA Tilburg.

Meer informatie en inschrijven: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 25 OKT 2021 - 08:24
Laatste update: 25 OKT 2021 - 08:49