Documentaire over Candy Dulfer in bioscoop

Donderdag 15 december brengt Cinema Delicatessen de documentaire Candy uit in verschillende filmtheaters door heel Nederland.

Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd.

Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

Candy – een film van bekroond regisseur Carin Goeijers en producent Blackframe – is een intiem portret van de wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer waarin je wordt meegenomen in haar wereld als zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Meer informatie over de film en de speellijst zijn hier te vinden: https://cinedeli.nl/film/candy/

Gepubliceerd: 09 DEC 2022 - 08:19