Doe mee met Paradiso!

Doe mee met Paradiso!

Heb je altijd al mee willen doen aan een professionele voorstelling met dans, muziek en theater? Dan is dit je kans! Paradiso is een samenwerkingsproject van Introdans, Theater Oostpool, Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Musis & Stadstheater. We zoeken toonzetters, movers en durvers die met ons mee op avontuur willen gaan! Meld je aan voor vrijdag 9 december a.s.!

Paradiso is een interdisciplinair project voor (ver)gevorderde muzikanten tussen de 16 en 30 jaar (C-niveau of hoger) die het een interessante uitdaging vinden om zich op muzikaal-theatraal gebied te ontwikkelen en samen met dansers en acteurs een fantastische voorstelling te maken. Elk instrument is welkom, mits je samenspelervaring hebt.

Speel op hoog niveau uitdagend en zeer gevarieerd repertoire van barok tot modern in een projectorkest van Phion. De muziek wordt op maat gearrangeerd: denk aan ijzersterk repertoire zoals een prachtig adagio van Mahler, een ritmische werk van Rameau en hemelse klanken uit het Requiem van Fauré.

Het projectorkest staat onder leiding van dirigent Joost Smeets. Hij creëert een dynamische en ontspannen sfeer, met de juiste focus om het beste uit de muzikanten naar boven te halen. Deelnemers worden gecoacht door musici van Phion. Zowel muzikaal (techniek en samenspel) als theatraal (o.a. bewegen op muziek).

Samen met de regisseur van Oostpool en choreografen van Introdans wordt het projectorkest in de voorstelling geïntegreerd. Een interessant maakproces om mee te maken van muziekrepetities t/m de montageweek en een geweldige ervaring om in een grootschalige theaterproductie te spelen!

Check de website voor meer informatie en hoe je kan aanmelden! Deelname is gratis! www.introdans.nl/audities-paradiso 

Foto©️:Hans Gerritsen

Gepubliceerd: 14 NOV 2022 - 21:09