Doe mee met zomers eendagsorkest Daviliana’19 

Doe mee met zomers eendagsorkest Daviliana’19 

Daviliana is een jong en zomers eendagsorkest. Het project wordt volledig voor en door jongeren georganiseerd. Jongeren van muziekverenigingen David Oosterwolde en Juliana Doornspijk bedachten het concept: één dag in de zomervakantie samen musiceren. Dirigent Marten van der Wal werd enthousiast van het idee, en dirigeert Daviliana al voor het vierde jaar op rij.

De projectfanfare laat mensen kennismaken met fanfaremuziek. Aan het eind van een dag repeteren treedt het orkest middenin het prachtige Elburg op voor publiek. De vierde editie van Daviliana staat in de agenda voor zaterdag 13 juli 2019.

Bespeel jij een fanfare-instrument en heb je minimaal B-niveau? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te spelen! Voor slechts 5 euro ontvang je de bladmuziek digitaal, repeteer je een hele dag op een fijne locatie én zet je een topconcert neer. ’s Avonds sluiten we de dag af met een gezamenlijk eten. Kosten hiervoor bedragen 10 euro. Geef je snel op voor dit bijzondere project op de Veluwe. Ga naar www.davidoosterwolde.nl voor alle informatie. Meld je aan door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar: davilianaprojectorkest@gmail.com

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 09 APR 2019 - 18:57
Laatste update: 09 APR 2019 - 19:02