Drie 60-jarige jubilarissen bij Koninklijke Harmonie Heerlen

Drie 60-jarige jubilarissen bij Koninklijke Harmonie Heerlen

Koninklijke Harmonie Heerlen feliciteert dit jaar maar liefst 3 jubilarissen die alle drie 60 jaar lid zijn van onze vereniging!

Buitengewoon trots zijn wij dat we deze trouwe leden met een groot verenigingshart al zo lang in ons midden hebben. Deze uitzonderlijke gebeurtenis laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Omdat we deze heugelijke gebeurtenis op dit moment niet met de gehele vereniging samen kunnen vieren, houden de jubilarissen het grote feest nog even tegoed. Op zaterdag 7 november aanstaande zullen deze heren uiteraard wél in het zonnetje worden gezet!

Sjef Hautvast, Frans Heuts en Harm Postema, heel hartelijk bedankt voor jullie trouwe inzet in de afgelopen zestig jaar. We zijn ontzettend trots op jullie en we hopen dat we nog heel lang samen muziek mogen maken.

Van harte gefeliciteerd!

Namens bestuur, dirigenten en alle leden van de Koninklijk Harmonie Heerlen.

Tekst: Aanlevering Koninklijke Harmonie Heerlen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 05 NOV 2020 - 08:28