Drie dagen fluitspelen op sprookjesachtige locatie

Drie dagen fluitspelen op sprookjesachtige locatie

Van 27 t/m 29 december 2019 vindt de eerste editie plaats van het Flutopia Winterweekend; een driedaags fluitavontuur voor amateurfluitisten vanaf 18 jaar. 

Verblijven op een sprookjesachtige locatie midden in de natuur, de mooiste fluitmuziek op je lessenaar, samenzijn met gelijkgestemden, genieten van heerlijk eten en een glaasje glühwein toe. Dat is het Flutopia Winterweekend.

Voor wie?
Speel je dwarsfluit, piccolo, altfluit, basfluit en/of contrabasfluit? Houd jij van samenspelen en heb je nog geen plannen tussen Kerst en Oud & Nieuw? Dan is het Flutopia Winterweekend echt wat voor jou! Het Flutopia Winterweekend is een driedaags fluitavontuur voor amateurfluitisten vanaf 18 jaar. Of je nu pas net fluit speelt of al veel ervaring hebt, Flutopia is er voor elke fluitist.

Locatie
Conferentiecentrum & Hotel Klooster Bovendonk bevindt zich in het centrum van het gezellige dorp Hoeven in Noord-Brabant, tussen Etten-Leur, Roosendaal en Oudenbosch. De bijzondere locatie biedt verschillende verblijfsopties, maar ook in de directe omgeving bevinden zich diverse accomodatiemogelijkheden.

Het Flutopia Winterweekend wordt georganiseerd door fluitisten Ilonka Kolthof en Rogier de Pijper. Bezoek voor meer informatie en aanmelden de website: https://www.flutopia.nl/evenement-winterweekend.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 SEP 2019 - 09:18
Laatste update: 12 SEP 2019 - 23:06