Drive-in concert met 'Froh & Pfizer'

Harmonie Crescendo uit het Limburgse Beegden heeft wel een heel inventieve manier bedacht om toch op verantwoorde wijze samen te kunnen spelen: een drive-in concert.

Al bijna 4 maanden staat er een groot ‘rustteken’ op de partijen van de muzikanten van Harmonie Crescendo uit Beegden. Wat kan wel? Een dirigentenmeet... een online pubquiz... weer een digitale repetitieborrel... Maar samen muziek maken...?

Gelukkig is de Beegdense harmonie, die dit jaar 50 jaar bestaat, inventief. De muzikanten gaven op het Dorpsplein een drive-in optreden vanuit ieders eigen bubbel: de auto.
Dirigent Martijn Pepels stond op veilige afstand op een trapje en hield met een megafoon de touwtjes goed in handen: Cars in Concert!
Door de zonnige lenteochtend klonken een aantal vrolijke marsen waaronder Froh & Pfizer, voorheen Froh & Heiter. Hierna draaide iedereen zijn autoraampje weer dicht en reed naar huis.

Een leuke manier om even het instrument te 'ontstoffen' en elkaar vanuit de auto te zien!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 29 MAA 2021 - 19:29
Laatste update: 29 MAA 2021 - 19:33