Drumkalender 2022 met nieuwe oefeningen

Drumkalender 2022 met nieuwe oefeningen

BoomClap, bekend van bladmuziek en workshops voor de slagwerkwereld, komt met iets nieuws: de drumscheurkalender voor drummers en percussionisten. Elke dag in 2022 een inspirerende oefening, anekdote of lekkere groove om jezelf in vast te bijten! Voor elk niveau wat wils, van beginner tot gevorderde!

Dit keer meer nieuwe schrijvers, vol nieuwe oefeningen en weer een jaar inspiratie voor jou als drummer. Een volledig vernieuwde kalender met coördinatieoefeningen, diverse stijlen, techniek, grooves, studietips en verhalen.

Aan deze kalender werkten mee: Peter van Aart, Caio Bouwens, Olaf Fase, Jeroen Vrolijk, Jeroen Dur, Koen Herfst, Wim de Vries, Joost Patocka, Bruno Meeus(BE), Mark Eshuis, Willem Jongeneelen en Jean Paul Heck. Bij veel oefeningen staat een QR-code die je naar een YouTube-filmpje brengt waarin zij zelf de oefeningen voordoen.

De kalender is verkrijgbaar https://www.boomclap.nl/drumkalender.  

(advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 OKT 2021 - 17:00
Laatste update: 21 OKT 2021 - 14:53