Drumkalender: elke dag een toffe drumoefening

Drumkalender: elke dag een toffe drumoefening

BoomClap, bekend van bladmuziek en workshops voor de slagwerkwereld, komt met iets nieuws: de drumscheurkalender voor drummers en percussionisten. Elke dag in 2021 een inspirerende oefening, anekdote of lekkere groove om jezelf in vast te bijten! Voor elk niveau wat wils, van beginner tot gevorderd!

Drummers zoals Olaf Fase, Wim de Vries, Sherwin Kirindongo, Gijs van Straalen, Caio Bouwens, Peter van Aart, Jeroen Vrolijk  en Jean-Paul Heck (muziekjournalist/drummer) werkten mee aan de totstandkoming van de kalender. Een leuke feature is de QR-code op een aantal pagina’s, die linken naar een YouTube-filmpje waarin de drummer/percussionist zijn eigen oefening voorspeelt en uitlegt. De oefeningen bevatten o.a. grooves in zeer diverse stijlen, technieken/rudiments, fills, chops en warming-up tips. Door de samenwerking is een zeer gevarieerde kalender ontstaan, die je elke dag opnieuw uitdaagt je drumspel op een hoger level te krijgen.

De drumscheurkalender is te bestellen via: www.drumkalender.nl 

(advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 OKT 2020 - 19:30
Laatste update: 06 NOV 2020 - 08:10