DVS viert 65-jarig bestaan met taptoe

DVS viert 65-jarig bestaan met taptoe

De christelijke muziekvereniging DVS Katwijk bestaat 65 jaar en viert die zaterdag 29 juni met een taptoe op het sportcomplex van VV Katwijk aan De Krom in Katwijk.

Gastheer is natuurlijk DVS uit Katwijk. De marchingband zal voor het eerst in Katwijk, na de try-out op 27 april, zijn gloednieuwe show The Western Trail opvoeren. Een wervelende show vol spetterende westernklassiekers van onder andere Enrico Morricone. U herkent de muziek van bekende films als Once upon a time in the West, Silverado, The Good, the Bad and the Ugly en nog vele anderen. Laat u verrassen door zang, dans en de o zo vertrouwde stoere DVS-sound.

Een speciale gast is K&G uit Leiden. Speciaal omdat zij hun 90 jarig bestaan vieren en ook nog eens aan de wieg stonden van het jarige DVS. Dit moet gevierd worden en daarom is er een geweldige opening van beide korpsen samen. Zij presenteren u een gloednieuwe openingsfanfare en marcheren samen af met een polka om de vingers bij af te likken. Uiteraard voert K&G haar succesvolle show Another Night at the Opera op voor het Katwijkse publiek.

Uit Sassenheim zijn de collega’s van Adest Musica aanwezig. Ook zij zullen schitteren met een volledig nieuwe show Stairway to Heaven. Dit voorjaar gaat hij in première en het wordt dus één van de eerste uitvoeringen op de grasmat van een voetbalstadion. Klassieke rocknummers gedoopt in een heerlijke Adest-saus, een traktatie waar de Bollenstreek voor zal uitlopen.

De buren van de Flora Band uit Rijnsburg mogen nooit ontbreken op het verjaardagsfeest van DVS. Zij behaalden al vele successen met hun show Britain’s Best, die ook op het afgelopen WMC hoge ogen gooide. De Britse stijl is de Rijnsburgers op het lijf geschreven en getooid met vaandels en doedelzakken brengen zij u op zeker in vervoering.

Maar dat is nog niet alles. Al deze succesvolle topformaties nemen die avond hun juniorenorkesten mee. Eerder op de dag strijden zij alle vier om de hoogste eer tijdens het Nederlands Kampioenschap Mars en Show in Huizen, ’s avonds zullen zij als vrienden hun show uitvoeren. U snapt daarna waarom het de vier korpsen lukt om het hoge niveau jaar in jaar uit te blijven vasthouden.

Als klap op de vuurpijl is er nog een prachtige pre-finale waarin de DVS orkesten met een zanger de grote finale zullen inluiden. Ook DVS on Stage zal hierbij een prominente rol spelen, nadat zij al eerder het publiek zullen verwelkomen in het voorprogramma.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van DVS: webshop.dvskatwijk.nl, de Hoofdtribune overdekt kost € 15,00, de Hoofdtribune onoverdekt kost € 12,50, de Zittribune achterzijde kost € 7,50, de Staantribune kost € 5,00. Parkeren is gratis, maar kunt u op de fiets komen raden wij dit van harte aan.

 

Gepubliceerd: 17 MAA 2019 - 13:45
Laatste update: 17 MAA 2019 - 13:49