Dwarsfluitdag Culemborg voor alle niveaus

Dwarsfluitdag Culemborg voor alle niveaus

Fluitisten uit het hele land kunnen zich aanmelden voor de Dwarsfluitdag op zaterdag 16 februari in De Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg. 

Iedereen die dwarsfluit speelt, jong of oud, beginner of (ver-)gevorderd, kan meedoen. Elke fluitist wordt ingedeeld in een passende groep die met docenten Charlotte Stelder, Iris van der Wardt en Marilou Krouwel werkt aan mooie en sprankelende fluitmuziek. Ook vormen alle deelnemers samen een groot fluitorkest, waarbij ook de mogelijkheid is om de piccolo, altfluit of basfluit te bespelen. De deelnamekosten van deze muzikale dag bedragen 10,00 euro. De dag begint om 13.00 uur en wordt om16.45 uur met een concert, waarbij de fluitisten zullen optreden. Geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom, toegang vrij.

De professionele docenten behandelen diverse onderwerpen met betrekking tot het dwarsfluitspel, en delen graag hun enthousiasme voor het instrument en speelplezier met anderen. Charlotte Stelder is docente bij KunsteducatieCulemborg (KEC), Iris van der Wardt geeft les bij muziekvereniging Pieter Aafjes in Culemborg en in Ingen, Rhenen, Elst en Beusichem. Marilou Krouwel is docente in Everdingen, Leerdam, Vianen en Ouderkerk aan den IJssel.

Voor aanmelden en meer informatie: Marilou Krouwel – m.krouwel@casema.nl
Zie ook: HIER

Gepubliceerd: 04 JAN 2019 - 08:23
Laatste update: 10 JAN 2019 - 20:47