Dwarsfluitkamp 2020: deze dagen laten je fluiten!

Dwarsfluitkamp 2020: deze dagen laten je fluiten!

Vind jij het leuk om dwarsfluit en/of piccolo te spelen? Maak je graag samen met anderen muziek? En heb jij zin in een hele leuke, gezellige, muzikale zomerweek? Doe dan mee met de Dwarsfluitkampzomerweek!

Een week lang maak je samen muziek met andere dwarsfluitisten uit Nederland en België. Je volgt lessen met en zonder fluit en wij bereiden de leukste spelactiviteiten voor. Aan het einde van de week sluiten we af met een spetterend optreden voor familie en vrienden.

Dwarsfluitkamp is er voor fluitisten vanaf 9 jaar. Je kunt al meedoen als je één jaar dwarsfluit speelt! Speel je al (veel) langer? Dan zorgen wij voor voldoende uitdaging. Nieuw dit jaar is het 16+ programma voor fluitisten vanaf 16 tot en met 25 jaar die houden van meer uitdaging. Het Dwarsfluitkamp is van 19 tot en met 25 juli. Locatie is Hoeve ten Vorsel in Bladel. Informatie: www.dwarsfluitkamp.nl.

Fluitdag 2020
Naast de zomerweek organiseren wij op 14 maart weer een fluitdag in Harmelen (Utrecht). Deze dag is er voor alle fluitisten (9 t/m 25 jaar), ook als je niet mee op zomerkamp gaat. Kijk op onze website voor meer informatie en aanmelding. Ook docenten zijn van harte welkom!

Doe mee met de leukste fluitweek van Nederland en België en meld je snel aan! Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Meer info: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 24 JAN 2020 - 09:56
Laatste update: 30 JAN 2020 - 16:28