Dwarsfluitkamp voor alle jeugdige fluitisten

Dwarsfluitkamp voor alle jeugdige fluitisten

Vind jij het leuk om dwarsfluit en/of piccolo te spelen? Maak je graag samen met anderen muziek? En heb jij zin in een hele leuke, gezellige, muzikale zomerweek? Doe dan mee met de Dwarsfluitkampzomerweek!

Een week lang maak je samen muziek met andere dwarsfluitisten uit Nederland en België. Je volgt lessen met en zonder fluit en wij bereiden de leukste spelactiviteiten voor. Aan het einde van de week sluiten we af met een spetterend optreden voor familie en vrienden.

Dwarsfluitkamp is er voor fluitisten vanaf 9 jaar. Je kunt al meedoen als je één jaar dwarsfluit speelt! Speel je al (veel) langer? Dan zorgen wij voor voldoende uitdaging. Na het succes van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar het 16+ programma voor fluitisten vanaf 16, tot en met 25 jaar die houden van meer uitdaging en echt aan hun fluitspel willen werken.

We hebben al aanmeldingen in alle leeftijden. Er zijn nog plaatsen vrij. Het kamp wordt gehouden in de ruime groepsaccommodatie ‘De Herdgang’ in Esbeek van 30 juli tot en met 5 augustus 2022.

Meer informatie: https://www.dwarsfluitkamp.nl 

Gepubliceerd: 17 APR 2022 - 10:40
Laatste update: 17 APR 2022 - 10:48