e-Musidesk: digitaal kerstmuziek lenen

e-Musidesk: digitaal kerstmuziek lenen

De gebruikers van de bladmuziekdienstverlening Musidesk weten het: kerstmuziek moet je al vroeg in het najaar aanvragen, anders vis je achter het net en is een ander orkest je voor. De nieuwe digitale applicatie e-Musidesk biedt voor deze uitdaging een gemakkelijke en legale oplossing!

Inmiddels zitten er in e-Musidesk meer dan 75 kersttitels die je digitaal kunt lenen. Omdat elke titel aan veel leners tegelijk kan worden uitgeleend, kun je gegarandeerd jouw favoriete kerstmuziek spelen.

Ben je nog geen e-Musidesk gebruiker? Neem dan op een van de komende druilerige herfstdagen eens de tijd om te bekijken hoe het werkt en hoe je je vereniging kunt aanmelden. Ga er gezellig even voor zitten met een groepje uit je vereniging, zodat meerdere mensen tegelijk het gemak van e-Musidesk ontdekken. Heb je hulp nodig, of heb je een aanvullende vraag? Neem dan contact op met één van de Musidesk-collega’s.

Meer weten? Bel of mail voor meer informatie en het opstarten van e-Musidesk: 088 1970 306 / musidesk@rijnbrink.nl. Verdere informatie vind je ook op: www.musidesk.nl/e-musidesk 

(Advertorial)

Foto©️: Freepik.com

Gepubliceerd: 02 OKT 2022 - 10:53
Laatste update: 02 OKT 2022 - 10:59