Eerste editie van Nationaal Indoor Jeugdfestival in Ede

Eerste editie van Nationaal Indoor Jeugdfestival in Ede

De mars- en showsector krijgt dit jaar toch een indoorwedstrijd. Onder auspiciën van Muziekbond Gelderland-Flevoland organiseert Stichting Muziekstad Ede zaterdag 5 oktober de eerste editie van het Nationaal Indoor Jeugdfestival voor jeugdkorpsen onder de 18 jaar.

De deelnemers presenteren zich in de Cees van de Knaap Topsporthal in Ede aan jury en publiek.

De jury, bestaande uit Rob Balfoort, Edwin Beens, Harry van Bruggen, Ruud Böhmer en Kees Vossenberg, bespreekt de prestaties van de jeugdkorpsen na afloop met de instructeurs. Het jeugdkorps met hoogste score in de afdeling show mag diezelfde avond deelnemen aan Indoor Taptoe Ede en ontvangt 500 euro aan prijzengeld.

De festivalaccommodatie is goed bereikbaar per auto en trein en met parkeergelegenheid naast de deur. De jeugdkorpsen kunnen zich voorbereiden in de ruime kleedkamers rond de topsporthal. Meereizende supporters zitten heerlijk op de tribune op comfortabele stoeltjes of zij genieten in het restaurant van een hapje en drankje met zicht op de wedstrijden.

Informatie en inschrijving: http://muziekstadede.nl/wp/projects/nationaal-indoor-jeugdfestival.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 10 APR 2019 - 20:05
Laatste update: 10 APR 2019 - 20:07