Eerste NK Mars na corona in Hasselt

Eerste NK Mars na corona in Hasselt

De KNMO-doelgroep Show, Mars en Percussie houdt zaterdag 18 juni in samenwerking met Irene Hasselt het NK Mars. Locatie is sportpark ‘t Hoensbroek in Hasselt (Overijssel). Inschrijven kan nog tot 16 mei.

Het NK is bedoeld voor alle verenigingen die hun kwaliteiten op marsgebied willen laten zien en horen. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van het af te leggen verplicht parcours. De optredens worden beoordeeld door vijf juryleden, die ieder hun specifieke vakgebied voor hun rekening nemen.

Het NK is een goede gelegenheid voor de korpsen die in juli meedoen aan de marswedstrijden van het WMC. Het huidige marsreglement van de KNMO is namelijk gelijk is aan het WMC-reglement.

Het kampioenschap vindt plaats vanaf 13.00 uur. Voorafgaand aan het concours is er in het centrum van Hasselt een marsparade, waaraan ook de deelnemers aan het NK kunnen deelnemen. Daarna zorgt een aantal dweilorkesten in het centrum van Hasselt voor stemming.

Aanmelden voor het NK Mars is mogelijk tot uiterlijk 16 mei a.s. via het Inschrijfformulier op https://www.smp-nederland.nl

Gepubliceerd: 02 MEI 2022 - 13:41
Laatste update: 02 MEI 2022 - 13:44